Ons verhaal

Van je hobby je werk maken. Dat is wat onze gepassioneerde kapper en eigenaar Edmond heeft gedaan. Met meer dan 40 jaar ervaring in het kappersvak creëert hij dagelijks de mooiste kapsels en nog steeds met even veel plezier.

Maak kennis met Edmond

Edmond is eigenaar van Salon Edmond; een professionele dames- en herenkapsalon in Hengelo. Vanaf jongs af aan wilde hij maar één ding en dat is kapper worden. Op 20-jarige leeftijd heeft Edmond de kappersopleiding afgerond in zijn geboorteland Libanon. Hier had hij jarenlang 2 kapsalons. Succesvol dat was hij zeker. Edmond reisde vaak naar het buitenland met Libanese artiesten als persoonlijke kapper. Hier kwam een einde aan toen hij gedwongen vluchtte naar Nederland. Zijn passie voor het kappersvak heeft hij hier voortgezet. Edmond opende met trots zijn eigen kapsalon in Hengelo: Salon Edmond. Na zoveel jaar doet Edmond nog steeds wat hij het liefste doet en dat is mensen transformeren met de mooiste kapsels. The rest is history!
salon-edmond-tijdlijn

Beleef Salon Edmond

Bij Salon Edmond vinden wij het belangrijk dat er naar al jouw persoonlijke wensen wordt geluisterd. Door Edmond word je voorzien van professioneel advies. Samen zorgen we ervoor dat je de salon stralend verlaat! Zin om onze salonbeleving te ervaren? Maak dan snel je afspraak!